DANCI U POSETI DAHUI

Top menadžment kompanije Dahua Tehnology na čelu sa Fu Liquanom ugostio je 17. maja najvažnije partnere iz Danske. Tom prilikom Fu Liquan je poželeo srdačnu dobrodošlicu gostima iz Danske i zahvalio im za trud i podršku razvoja biznisa u Danskoj i nordijskom regionu u proteklih nekoliko godina
 

Michael Chen,  generalni menadžer za razvoj u prekookeanskim zemljama proveo je partnere iz Danske kroz sobu za prezentacije. Michael Chen je predstavio neke od najnovijih tehnologija koje se razvijaju u samoj kompaniji Dahua,  kao što su Al video-analitika i „machine vision“ i ostala tehnološka rešenja ove globalne kompanije. Tokom ove posete, partneri su se naročito zainteresovali za napredne tehnologije u Dahui, naročito za video-sinopsis.

Takođe, bili su impresionirani  kompletnim rešenjima koji se mogu primeniti u različitim industrijama. Michael Chen je obećao da će uskoro ponuditi prilagođena rešenja za klijente u Danskoj i nordijskom regionu, kako bi što više zadovoljili lokalne korisnike.

Lars Bjornholt Bertelsen, iz Lemvig‑Miler A/S, inače predstavnik grupe, izrazio je što su uspostavili mnogo bliskije odnose sa predstavnicima kompanije Dahua i na taj način smanjili veliku prostornu udaljenost. Tokom proteklih nekoliko godina, njihov posao se stabilno razvijao u Danskoj. U isto vreme Dahua je podigla nivo svesti o brendu na lokalnom tržištu. U ovom okruženju na kome je velika konkurencija, Dahua se orijentiše pre svega ka inovacijama zbog kojih se ona ističe među ostalim bezbednosnim kompanijama. Pored toga, Dahua je bez sumnje kompanija koja nudi ekstenzivnu podršku u prodajnim projektima i marketinškim događajima. Ostali partneri su izrazili zadovoljstvo zbog kvaliteta dizajna Dahua proizvoda kao i posvećene podrške tokom prethodnih godina.

Dahua je poznata kao kompanija koja je orijentisana ka korisnicima. Sa ulaganjem od oko 10 odsto od prodaje svake godine, Dahua vodi R&D tim sa više od 5.000 profesionalaca. Jake R&D sposobnosti i striktna kontrola kvaliteta omogućavaju stalne inovacije u oblasti tehnologije, visok kvalitet proizvoda i kvalitetna industrijska rešenja.  Uz koncept „Bezbedno društvo, pametniji život“, Dahua će nastaviti da se fokusira na inovaciju, kvalitet i servis,  kako bi služila svojim partnerima i korisnicima širom sveta. 

Dodajte novi komentar