MILESTONE ZA NAPREDNO POSLOVANJE

Početkom juna Milestone je organizovao tradicionalni skup pod nazivom „Open day“ u beogradskom hotelu Majdan, kome je prisustvovalo preko 120 partnera. Osim u Srbiji, ugostili su partnere u Turskoj, Rumuniji, Bugarskoj i mnogim drugim državama

Ako niste bili u mogućnosti da posetite„Open day“ u hotelu Majdan početkom juna meseca, budite sigurni da ste propustili priliku da razmenite iskustva sa stručnim ljudima na temu koja sve više zaokuplja bezbednosne profesionace. Događaj je bio namenjen svima onima koji su iz prve ruke hteli da saznaju tehnološke novitete iz kompanije Milestone i njenih partnera koji su se rado odazvali pozivu da učestvuju i da ih podrže. O Milestone nije potrebno previše govoriti, jer su već godinama kotirani kao renomirani svetski proizvođač softvera za video‑menadžment na svetskom tržištu IP video‑nadzora. Uostalom, statistika sve govori. Više od 120 gostiju je bio siguran znak da ovakvih skupova nikad nije dosta.  Predstavljena je nova verzija profesionalnog i funkcionalnog XProtect® Essential + video‑menadžment softvera  za male aplikacije koji podržava manji broj kamera. Osim visoke funkcionalnosti, Milestone nudi partnerima pogodnost da besplatno instaliraju softver, što je bez sumnje dodatna vrednost za korisnike.

Vodeći centar za profesionalnu Milestone obuku nalazi se u firmi Ip way (Tetovska 41), gde možete steći osnovna znanja o mrežnom video-nadzoru i novim tehnologijama, kroz predavnja i praktične vežbe, a nakon toga bićete i sertifikovani XProtect Professional sistem integrator. Svim polaznicima je obezbeđena potrebna oprema , kao i material. Ovakav savremeni nastavni pristup obezbeđuje maksimalni transfer znanja, što vam svakako garantuje buduću dobru poziciju u krugovima profesionalaca bezbednosti.

Dodajte novi komentar