Mini ethernet konverter

OT Sistems, proizvođač i globalni lider u oblasti rešenja prenosa, predstavio je novu ET1111CBH seriju konvertera medija, sa kontaktnim zatvaračem koji su namenjeni industrijskim i kontrolnim primenama.

Ova serija konvertera medija pretvara ulazni signal kontakt‑zatvarača u optički signal za prenos preko jedne optičke veze u oba smera. Konverteri iz ove serije imaju NO ili NC izlaze sa suvim kontaktima. Konverteri iz ET111CBH serije mogu da dostignu do 20 km za potrebe prenosa na velikim udaljenostima, imaju brz relejni odziv od 2 ms, mogu da prevaziđu poteškoće koje nastaju između automatizacije, kontrolnih okruženja i tradicionalnih IP mreža.

Konverteri iz ET1111CBH serije namenjeni su za sredine se ekstremnim temperaturama i mogu da rade na temperaturama od –40 °C do 75 °C (–40 °F do 167 °F). Ova serija je fleksibilna i može se kombinovati sa kontrolom pristupa, punktovima hitne pomoći, kontrolom saobraćaja, kontrolom ulaza, za automatiku zgrada i sa protivpožarnim i alarmnim sistemima.

Budući da ne moraju da se konfigurišu i malih su dimenzija, konverteri iz ET111CBH serije se brzo i lako instaliraju u većini kućišta za kamere. Vlakno podržava jednostruki i višestruki režim i može se povezati sa SC i ST konektora. Zatvaranje sa suvim kontaktom je dvosmerno, zbog čega je brz odziv (manje od 2 ms), kao i normalno otvoren i zatvoren za jedan kanal sa suvim kontaktom. Vrednost izlaza je maksimalno 32VDC/VAC @ 100 mA

Dodajte novi komentar