NAJAVIO INVESTICIJU OD 1,28 MILIJARDI EVRA

Pored toga što smo očuvali posvećenost istraživanju i razvoju u tradicionalnoj industriji nadzora sa video-tehnologijom kao osnovnim poljem delovanja, planirani objekti će unaprediti tehnološke inovacije kompanije Hikvision, to jest razvoj aplikacija veštačke inteligencije, interneta stvari, pametnih gradova i još mnogo toga – objasnio je Derek Jang, generalni direktor kompanije Hikvision za Evropu.

 

Hikvision korporacija nedavno je najavila investicioni plan vredan 10 milijardi juana za izgradnju četiri nova istraživačko-razvojna centra i dve nove industrijske baze koji će biti namenjeni proširenju proizvodnje opreme za nadzor i opšte istraživanje i razvoj u različitim kineskim gradovima.

S obzirom na to da se briga o bezbednosti i bezbednosni rizici u sajber prostoru uvećavaju širom sveta, kompanija Hikvision predviđa da će potražnja za njenim uslugama i proizvodima iz segmenta konvencionalne bezbednosti postojano rasti.

Za finansiranje budućih projekata, Hikvision će koristiti akumulirani profit, uz dodatno finansiranje iz tradicionalnih izvora, kao što su krediti. Odnos prodaje i investiranja u nepokretna sredstva ostaće nepromenjen, dok će promet ostati stabilan.

Novi Hikvision istraživački centri će biti izgrađeni u kineskim gradovima Ksian, Vuhan, Čengdu i Hangžou. Industrijske baze, planirane za kineske gradove Čongking i Vuhan, ojačaće proizvodne kapacitete kompanije Hikvision i povećati obim proizvodnje u oblastima bezbednosti i inovativnih tehnologija.

Očekuje se da će planirani investicioni projekat kompanije Hikvision biti okončan do kraja 2021. godine.

 

O kompaniji Hikvision

Hikvision je vodeći svetski snabdevač inovativnim proizvodima i rešenjima za video-nadzor. Sa najjačim kadrovima u oblasti istraživanja i razvoja u ovoj delatnosti, Hikvision pomera granice u oblasti osnovnih tehnologija audio i video-kodiranja, obrade video-snimaka i skladištenja srodnih podataka, kao i naprednih tehnologija, kao što su cloud computing, veliki podaci i duboko učenje. Pored industrije video-nadzora, Hikvision će proširiti svoj delokrug i na inteligentnu kućnu tehnologiju, industrijsku automatiku i industriju auto-elektronike, čime će ostvariti svoju dugoročnu viziju. Uvek stvarajući vrednost za svoje kupce, Hikvision posluje sa 28 regionalnih podružnica širom sveta kroz koje ostvaruje stalno prisustvo na globalnom tržištu.

Za više informacija, posetite: www.hikvision.com

Dodajte novi komentar