Novi Flir „Kvazari“ spremni za tržište

Dova Quasar Quad HD Retrofit mini kupolasta kamera se može nadograditi novom tehnologijom, pomoću Quasar snap-in-snap-out nadogradivog dizajna. To se odnosi na kamere iz serija CM-1100, CM-2100, CM- 3100, CM 3200, i CM-4200 do 1440P QHD rezolucije. Među ostalim karakteristikama ovu kameru odlikuje motorizovani objektiv, P-Iris i zatvarač sa širokim dinamičkim opsegom.

Pored dve nove kamere dostupne su i najnovije verzije United VMS softvera. Izbačene su najnovije verzije za Latitude, Horizon i Meridian. Poslednja verzija programa, 7.0.0.5758, znatno poboljšava performanse i bezbednost, a podržava i nove Quasar kamere sa najnovijim verzijama firmvera kamera.

Poboljšana je i podrška za najviše 10.000 kamera po jednom Latitude direktorijumu, sigurna veza za EZ Client veb okruženje, sa TLS protokolom za šifrovanje, brz i efikasan izvoz MP4 video‑snimaka iz kontrolnog centra i programa EZ Client.

Tu je i podrška za nove Quasar hemisferske i Quasar Quad HD retrofit mini‑kupolaste kamere i dodatna podrška za Quasar firmver 2. generacije, Quasar 30X PTZ automatsko praćenje, i funkcionalnost za ID aktiviranje, odnosno deaktiviranje FC serije...........

Dodajte novi komentar