Dobrodošli, mi smo PSS!
Vodeći smo specijalizovani magazin za profesionalce!
Sve što treba da znate o security praksi na jednom mestu
Tu smo da vas informišemo, edukujemo, povežemo i usmerimo

 

PSS magazin je inicijator novog koncepta informisanja stručne javnosti o pojavama i trendovima u privatnom sektoru bezbednosti. Pokrenuli smo mnogo tema i tako zainteresovali stručnjake iz ove oblasti. Okupili smo privatni sektor obezbeđenja i povezali znanje i praksu, što je pomoglo kompanijama da sigurnije posluju. Zahvaljujući dugogodišnjoj visokoj reputaciji danas smo sponzori velikih svetskih sajmova, poput Ifsec-a u Londonu, MIPS-a u Moskvi, Sicurezze u Milanu, Security Essen-a , Expoprotection-a u Parizu, CPSE u Shenzhenu, iSec-a u Beogradu, Interprotex-a u Zagrebu, kao i mnogih značajnih konferencija na temu bezbednosti. PSS je učestvovao na svim važnijim pres konferencijama u Evropi i Aziji. PSS neprekidno izlazi već preko 14 godina.

 

Šta smo uradili za 14 godina?

Definisali smo osnovnu ideju i koncepciju magazina, što nas je ubrzo izdvojilo kao lidera na javnoj sceni u regionu. Bili smo prvi magazin koji je informisao, edukovao i povezao sektor privatne bezbednosti s menadžerima u kompanijama, krajnjim korisnicima, kao i svima onima koji teže ka novim saznanjima i nadogradnji postojećih znanja u oblasti savremenih tehnoloških dostignuća i trendova u svetu. Kroz tekstove sa naglašenom autorskom notom čitaocima se ne prenose samo korisne informacije, nego im se nudi i štivo zanimljivo za čitanje, što je prepoznao najširi krug profesionalaca, kao i poslovnih partnera. Marketinško prisustvo na tržištu kroz PSS magazin nudi firmama mogućnost da proslede informacije o svojim rešenjima upravo do krajnjih korisnika, koji mogu da implementiraju ta rešenja u svojim kompanijama. Za uspeh PSS magazina zaslužni su pre svega članovi redakcije, ali i velika ekipa stručnih saradnika, kao i poslovnih partnera koji su pomogli da se godinama poboljšava kvalitet naših izdanja.

 

Kako smo postali vodeći security magazin u regionu?

Pokretanjem prvog izdanja magazina Professional Security Systems – PSS, naš osnovni cilj bio je da promovišemo bezbednosnu kulturu. Bio je to prvi korak i pravi izazov. A onda su stvari krenule svojim tokom. Način svakodnevne komunikacije napreduje velikom brzinom i sigurnim korakom nas uvodi u jedan novi digitalni svet. U korak s razvojem savremenih tehnologija, razvija se i napreduje PSS magazin, pružajući svojim korisnicima jedinstvene informacije o najnovijim dostignućima. Prateći trendove kroz prethodnih 14 godina zajedno smo rasli, razvijali se i postali sastavni deo security tržišta.

 

Moć informacije

Sve se menja! Zato uredite svoj život tako da budete bezbedni. Za sigurnost vam je potrebno poverenje, iskustvo i znanje, a pre svega informacija. Ukoliko je sve to na jednom mestu, vi ste u prednosti. Savremeni menadžeri danas traže mnogo više od informacije. Neophodan im je kontakt sa distributerima, sistem integratorima, konsultantima i projektantima bezbednosnih sistema. Zato iskoristite moć informacije!

Koji su naši poslovni principi?

Da vas pravovremeno informišemo,
edukujemo i povežemo!

 Impressum:

Izdavač: „In Team“ d.o.o
Tel: 381 11 361 4144
Email: pss@pss-magazine.com
www.pss-magazine.com
Gl. i odgovorna urednica: Dragica Šipka
Email: urednik@pss-magazine.com,
           d.sipka@pss-magazine.com

Grafička priprema: Mirjana Stepanović
Prevodioci: Dilaver Čaušević,
                   Nataša Šipka
Lektura i korektura: Nataša Šipka
Webmaster: Dušan Petrović
Štampa: AMD sistem Beograd

 

Upoznajte PSS tim

Dragica Šipka
Glavna urednica
Nataša Šipka
Prevodilac i lektorka
Branislav Šipka
Direktor
Mirjana Stepanović
Tehnička urednica
Željko Šipka
Dopisnik iz Londona